Mogelijkheden voor de huur van een chocolademelkkraam!

Warme chocolademelkkraam & voedingswaren!

Bij een bestelling voor de warme chocolademelk leveren wij een echte authentieke chocolademelkkraam inclusief de apparatuur en de voedingswaren. Zo hebben wij een apparaat om verse chocolademelk te maken! Onder de voedingswaren worden onder andere de verse melk, cacaopoeder, suiker en de slagroom verstaan!

Warme chocolademelk & personeel!

U kunt de kraam eventueel inclusief professioneel personeel huren! Ons personeel zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijke kop warme chocolademelk en zeer tevreden zullen zijn. Voor meer informatie over ons personeel kunt u het beste contact met ons opnemen.

Warme chocolademelk & transport!

Wij leveren de kraam in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Warme chocolademelk & andere concepten!

Naast warme chocolademelk kunt u ook andere concepten bij ons huren! Wat dacht u van een echte authentieke poffertjes- of stroopwafelkraam? Voor meer informatie over de poffertjeskraam ga naar poffertjeskraampje.nl en meer informatie over de stroopwafelkraam kunt u vinden op stroopwafelkraamhuren.nl U kunt de warme chocolademelkkraam ook in combinatie met poffertjes en/of stroopwafels huren! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Foto van de chocolademelkkraam

© 2011 - 2024 Chocolademelkkraamhuren.nl Onderdeel van Partytools.nl